31.10.2022
Možná vás na vodu někdo lákal a narazil na jednoznačné “nikdy”. Třeba máte pocit, že vám věk nedovoluje hupsnout do lodi a vyrazit. Anebo si prostě jen myslíte, že plout po řece je nuda. Ať už jsou domněnky jakékoliv, pletete se. A přicházíte tím o kopec skvělých věcí, které nikde jinde nezažijete.

Jedinečná zábava v kulisách přírody

První důvod se dá jen těžko popsat do poslední kapky – plavba po vodě je perfektní zábava. Kdo jednou zasekne pádlo do hladiny, pochopí. Voda má jedinečnou energii a zároveň uklidňuje. Dynamika tohoto živlu ve spojení s krásou přírody tvoří báječnou kombinaci. 

Behem plavby ochutnáte nespoutanost a sílu řeky a skvěle si odpočinete. Všechny vodácké zájezdy, které v Peřej Tours pořádáme, máme sami najeté a ještě nás neomrzely. Třeba taková plavba po Moravě je opravdový požitek!

 

Dobrá parta a soudržnost k nezaplaceni

Pokud vás občas trápí samota, parta už se sejde jen nad vánočním punčem nebo kamarádi raději na svahu voskují skluznice, netřeba zoufat. Voda přitahuje lidi, kteří jsou otevření, mají rádi druhé a sdílí své příběhy
Za pár hodin si tak řeknete víc, než za celý večer v baru. U vícedenních zájezdů (třeba na polský Dunajec) stihnete právě i pár skleniček. Rum je pití tradiční a na dně nejedné lahve se při plavbách tuzemských i zahraničních rodí přátelství pevná jako lodní uzel.

Z výpravy si kromě zážitků odnesete i bohatší telefonní seznam. A nejen to: pokud je vodácká komunita něčím vyjímečná, tak je to soudržnost. I posádka cizí lodi nabídne panáka, kus řízku nebo pomůže, když se cvaknete. Vyjímka? Pravidlo! Vodáci se totiž nikdy nenechají ve štychu.

 

Červená se line záře...

Ano, přátelé, táboráky! Ruku na srdce, kdy jste naposledy opékali špekáčky, zpívali u kytary dlouho do noci a nad hlavou se přitom mihotalo světlo hvězd? Gril a steaky sebou sice nevozíme, dobrou náladu a znalost těch nejkrásnějších kempingových míst okolo řek ale vždycky. Oheň spojuje a snadno u něj zapomenete, že jste už pár hodin nekoukli do mobilu

Ta pravá sociální síť je totiž tam, kde kluci nad ránem svorně hasí poslední řeřavé uhlíky. Východ slunce pak připomene to, na co jste už možná zapomněli – to nejlepší je úplně zadarmo.

 

Adrenalin se na věk neptá

Hledáte trochu povyražení bez zbytečného rizika? Sjezd jezu, peřejí nebo cvaknutí je někdy napínavá věc. Kdo si je jistý na souši, brzy zjistí, že voda je úplně jiná liga. V žádném případě se ale nemusíte bát. Základem je vybrat si vodácký zájezd podle svého gusta a zohlednit i stupeň obtížnosti

Pokud si chcete nejprve vyzkoušet, jak se loď chová v mírné zatáčce, volte spíš relaxační trasu, třeba pohodovou vyhlídkovou plavbu Olomoucí. Jestli vás zajímá, jakou máte fyzičku ve zpěněné divoké vodě, vyražte na řeku, kde trénují profíci – klidně rovnou rakouskou Salzu. Ať už vyberete cokoliv, o zážitky budete mít 100% postaráno.

 

Spousta lidí v plavkách

Tak těch uvidíte hodně, a né vždy je to výhoda! Ne, není to narážka na přebytečná kila, která jste nabrali během zimy. Správný vodácký zájezd nabízí možnost poznat nové lidi opravdu zblízka. Na chvíli vystoupíte z komfortní zóny. Na řece hodíte za hlavu všechno, co jindy třeba zbytečně řešíte. A to formou, která je příjemná a zábavná. Nemusíte se pak pouštět do opravdu náročných akcí, jako je noření do kádě s ledem podle Wima Hofa nebo šnorchlování mezi žraloky.

 

Tradice na kterou se budete těšit

Kdo se k nám vrací, vrací se pravidelně, často a rád. Důvod? Na vodě se může každý rok potkat s kamarády nebo kolegy z práce. Spousta našich klientů s námi vyráží na vodácké zájezdy opakovaně ve stejném termínu, aby se na vodě zase potkali. Tradice znamená pravidenost, jistotu a taky něco, co už znáte a dlouho se na to těšíte. Třeba taková plavba po Dyji je jako stvořená pro rodinnou dovolenou a Lednicko-Valtický areál je moravský klenot, který oceníte s dětmi i staršími příbuznými.

 

Perfektní servis od A do Z

V Peřej Tours máme s plavením řek bohaté zkušenosti. Za téměř 30 let jsme najezdili desítky tisíc kilometrů, a víme co je pro dokonalou plavbu potřeba. Umíme pohlídat i nejmenší detaily. Na každé výpravě zajišťujeme perfektní přípravu vodáckého vybavení, školení bezpečné plavby, nepřetržitou přítomnost akreditovaných instruktorů a kompletní servis okolo včetně dopravy na místo odjezdu, návratu zpět, organizace kempu a občerstvení. Vy musíte udělat pouze 3 věci:

  • vybrat si zájezd a zarezervovat si termín,
  • přijet včas na místo,
  • těšit se

Máte dotazy? Volejte přímo našeho admirála Dana na čísle 603 113 344, napište nám na info@perej.cz nebo se koukněte na Facebook, jak vypadá pořádný vodácký zájezd.

Tak ahoooj na některé řece.

Chcete vědět, co v Peřej Tours chystáme? Dostávejte novinky jako první!
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.