25.03.2024
Na vodu jezdíme 30 let . Známe nejlepší trasy a ubytování. Jsme super parta a bereme i děti a psy. Objevte všechny důvody, proč si u nás trochu připlatit.

Proč je Peřej Tours dražší než jiné vodácké cestovky?

Pokud občas obracíte korunu, má to vliv i na výběr cestovky. Nešetřete ale za každou cenu. Zvlášť, když přemýšlíte o dovolené na vodě. Proč se vyplatí přihodit kačku navíc? Mistři říčních dobrodružství představují největší výhody jízdy s Peřej Tours.

Jsme 30 let na vodě

Tradice je pojem vyprázdněný a už nechytá za srdce. V našem případě je ale tím, o co se autenticky opíráme –⁠⁠⁠⁠⁠ tuzemské i zahraniční řeky sjíždíme 30 let.

Vodácká cestovní kancelář Peřej Tours vznikla s amatérským nadšením a nefalšovanou romantickou vášní pro vodáctví už v roce 1993

Během tří dekád jsme se postupně plně profesionalizovali. Přes moře zkušeností, tisíce klientů a nespočet najetých kilometrů

Obor je silně konkurenční a roky v něm nás tvrdě prověřily. V České republice funguje asi 10 000 cestovních kanceláří, agentur a jednotlivců v oblasti cestovního ruchu

A právě čas ukazuje, že plujeme dobrým směrem. Tradice znamená v Peřej Tours skutečnou záruku kvality

Nebojte se s námi vyrazit: stejnou péči vám věnujeme na jednodenních výletech i během největších výprav.   

Peřej Tours brázdí řeky už 30 let a patří mezi nejstarší vodácké cestovky v moderní historii

Zkušenosti dělají mistra

Zažili jsme toho hodně – a nešlo vždy jen o legraci. Případné nepříjemné situace zvládáme perfektně

Slyšíte to ťukání? Prst šéfa cestovky Dana Wolfa klepe na list bukového pádla. Moc kritických situací v historii Peřej Tours díky precizní přípravě totiž v součtu nebylo. 

Provozní zkušenosti nás naučily předvídavosti. Mnoha potížím umíme účinně předcházet

Za pořádným vodáckým zájezdem stojí 3 klíčové dovednosti: důsledné plánování, organizace a znalost trasy, pečlivá příprava a servis vybavení a erudovaná rozvaha přímo na vodě.

S vodáckou cestovkou Peřej Tours máte jistotu, že:

  • vrátíme peníze, pokud se náhodou nepojede,
  • na trase zajistíme prověřené ubytování,
  • vodácké vybavení dostanete ve funkčním stavu,
  • vyškolení instruktoři ukážou, co a jak dělat,
  • užijete si skvělou atmosféru legrace.

 

Majitel vodácké cestovky Peřej Tours Dan Wolf je hrdý, že má jeho společnost dobré jméno

“Jsem moc rád, že se k nám lidi pořád vrací. Po těch letech vnímám, že se nám povedlo vybudovat vodáckou cestovku, která má mezi lidmi silné jméno.” – Dan Wolf, majitel

Jsme pojištění, a vy s námi

V České republice fungují tisíce cestovních kanceláří, vodáckých klubů a amatérských spolků. Na výběr máte z mnoha možností. 

Naše společnost se však odlišuje jedním důležitým faktorem. Peřej Tours je registrovaná profesionální vodácká cestovní kancelář

Co k tomu patří? Třeba zákonné pojištění proti úpadku

Součástí mnoha vodáckých výletů a výletních plaveb je cestovní pojištění

Pro každý zahraniční zájezd na Slovensko, do Polska, Rakouska i do Slovinska pak doporučujeme solidní renomované pojišťovny, se kterými máme přímé zkušenosti. 

V případě potřeby se chovají férově a poskytují nejlepší plnění

Máme dobré jméno

Peřej Tours má mezi vodáckými cestovkami vynikající pověst. Naši zákazníci se k nám rádi vrací. Někteří s námi tráví svou letní dovolenou pravidelně už řadu let

Často sebou přivádíte kamarády, příbuzné a ze zaměstnání celé party. S chutí pak připravujeme na míru šité firemní programy.

Dáte na hvězdičky na Google? Až 90 % se rozhoduje podle recenzí. U nás jde o naprosté spokojenosti. Přesvědčte se sami.

 

Dobré jméno je v případě vodácké cestovky Peřej Tours silná deviza

“Doporučuji všem zkušeným i začínajícím vodákům. Nabitý program se skvělými instruktory, humorem a atmosférou. Super ukončení sezóny na řece. Těším se na příště! ” – David, klient Peřej Tours

Známe trasy, ubytování a chování vody

Vypadá to jako samozřejmost, ale není. 

Při výběru vodácké cestovky zkoumejte právě její praktické zkušenosti. A nebojte se je dotazováním ověřit. Dobrá cestovka vám rychle vysvětlí i to, proč vůbec poprvé vyrazit na vodu.

Vodácký výlet i vodácký zájezd je vždy o znalosti trasy. Nejde pouze o to, kde nastoupit a kde skončit. Nejlepší vodácká zábava jde ruku v ruce s tím, kde určitě zastavit a co je lepší u řeky minout.

Podle agentury CzechTourism roste každý rok počet ubytovacích kapacit v blízkosti českých vodních toků a jezer o průměrně 5 %, aby uspokojil rostoucí poptávku po vodní turistice.

 

Znalost tras, ubytování i chování vody je u Peřej Tours jistota

Během letní sezóny jsou spousty podniků na frekventovaných trasách připraveny vytáhnout vám z peněženky poslední korunu. A ne vždy poctivě. 

Ať už jde o dobré pivo, nešizený langoš, nebo o nejlepší ubytování s ideálním poměrem výkon/cena, na Peřej Tours se můžete absolutně spolehnout. 

Totéž platí o chování a pohyb na vodě. V našem týmu najdete pouze zkušené instruktory a instruktorky (jejich výběru věnujeme velkou pozornost). 

Voda může houpat jakkoliv a nikdy vás nenecháme ve štychu – směle se s námi jezdí i úplní nováčci a děti na školních výletech

Humor, koření života

Přestože jsme se za 30 let plně profesionalizovali, pořád u nás najdete jednu věc: smysl pro humor. Je součástí mimořádně vřelé rodinné atmosféry

Na cestách po českých a evropských řekách jde o věc extrémně důležitou. Proč? Může zrovna pršet, uděláte se na prvním jezu nebo vám uplave mobil. 

Postaráme se o to, aby se vám nálada rychle zvedla

Nečekejte od nás suché formální korporátní jednání. Naopak, jsme jako skvělá parta, kterou jste poznali v létě kdesi u ohně a těšíte se, až společně vyrazíte znovu. 

Příjemná přátelská atmosféra je velkou výhodou vodácké cestovky Peřej Tours.

 

Pokud chcete na vodáckém výletu zažít legraci a rodinnou atmosféru, vyrazte s Peřej Tours

Vozíme děti 

Pokud vás s dětmi jinde odmítají, volejte do Peřej Tours

V klidu jezdíme i s nejmenšími. Loni jsme měli v raftu třeba 2,5letého Honzíka. Dostal dětskou záchrannou vestu, rodiče bezpečnostní instrukce a celou dobu bylo o všechny postaráno.

Děti do 12 let věku s námi navíc jezdí se slevou. Děláme to zcela účelově. 

Podle Svazu vodáků České republiky vykazuje největší zájem o vodácké aktivity generace ve věku 15-30 let. Ta tvoří 42 % všech aktivních vodáků. A my tuto skvělou statistiku rádi podporujeme.

 

Peřej Tours bere do raftu bezpečně i nejmenší děti

A domácí mazlíčky

Prosté jako čerpadlo: vozíme i psy. Pokud se bez čtyřnohého miláčka neobejdete, prostě ho vezmeme sebou do raftu

Nebude to poprvé, ani naposledy. Některá plemena milují vodu a jejich účast bývá zdrojem skvělé zábavy. Pes jako společník na vodu je prostě vítán.

Další výhoda? Psi jezdí s Peřej Tours zcela zdarma.

 

Na vodácký zájezd s Peřej Tours vezmete v pohodě i svého psa

Máme pestrou nabídku

Vybrat si můžete z několika desítek zájezdů podle destinace a délky trvání

Začněte třeba pohodovými jednodenními relaxačními výlety historickou Olomoucí

Dál po České republice vás svezeme na Dyji, Moravě, Moravici, Ohři, Sázavě i Vltavě. Na Slovensku po Hronu, Oravě, Váhu nebo po všech třech

V Polsku známe výborně řeku Dunajec. V Rakousku sjíždíme Salzu a ve Slovinsku Soču

Pokud milujete moře, ale nebaví vás povalování na pláži, prozkoumejte novinku Peřej Tours pro rok 2024

Oblíbená dovolená v Chorvatsku mimo přeplněné pláže v apartmánech za fér ceny s možností vyrazit do hor jde rychle na odbyt.

Rozhodnuti? Mrkněte ještě na peřejácké desatero a rezervujte si svou zábavu na vodě!

Chcete vědět, co v Peřej Tours chystáme? Dostávejte novinky jako první!
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.